Feb 6, 2012

Siapa nak sewa brg kawin-kawin?























Finally, adikku yahfatin dah selamat jadi isteri orang. Settle lah sudah satu lagi majlis walimatuurus anak dara mkcik ainun yang ketiga (tinggal sorg lg anak dara yg kuat berangan, tapi muda ingusan lagi baru 15 tahun) tidak lupa juga 2 bujang yg sudah berpunya, yang akan sampai jua waktunya nnti.

While me, is getting heavier each day, counting days of becoming momma this coming March 2012.
Writing this post, im already 35 weeks 4 days, so means in 3 days im turning 9 months! pergh....tak pcaya aku ni tgh preg, walaupun dah nk msuk 9 bulan haha. Lovely baby in my womb kicking harder everyday, harder to sleep each nite (tkpe baby, ibu tk kisah, just hope u comfortable in there) N for those who supports me, frens n family, (before this my baby was scanned in breech position) alhamdulillah baby dah on her position rite now (time kaceh dgr cakap ibu)

Btw, balik pada tajuk (haha) ada byk barang2 n peralatan majlis kenduri baru2 ni, yang nak disewakan memandangkan adinda2 lain masih lambat lagi majlisnya. Kalau berminat nak sewa
peralatan macam payung lace, hand bouquet, centerpieces etc bolehlah ke blog sy yg kedua, srikandee collection (klik sini) boleh tgk gamba2 item2 yg nk disewa tuh ye...

comel tak pic baby ni, comel siut kan....hehe =)